The importance of being Flexible

De aanstormende Paasdagen en de bijbehorende vrije dagen van de kinderen, hebben mijn hardloopplannen wreed vermorzeld. Normaliter loop ik op donderdagmorgen, nadat ik de kinderen naar school heb gebracht, maar aangezien ze vrij zijn heb ik huisarrest. Moeder Natuur heeft nu eenmaal geen kinderopvang.

Dat is dan ook het enige vlak waarop de sportschool kan concurreren met Moeder Natuur. Hoewel ik zwaar lijdt aan bindingsangst heb ik mij laten verleiden door de belofte van lage tarieven en de mogelijkheid Bodybalance, een combinatie van yoga en pilates, te beoefenen. En in de verwarde kluwen van gedwarsboomde plannen bracht de sportschool nu uitkomst.

Ik heb mijn uurtje Bodybalance op de vrijdagmorgen vervangen door een sessie Callanetics op de woensdagmorgen. Terwijl Piet zich kostelijk vermaakte in de speelruimte wrong ik mezelf in allerlei spierversterkende bochten. De aldus vrijgekomen vrijdagmorgen kan ik benutten om mijn donderdagmorgenloop in te halen!

Niets maakt je zo flexibel als het moederschap, en dat kan je dan weer gebruiken om heel hard te lopen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.