Ren mama, ren!Hardloop perikelenHoe zie jij er uit ná het hardlopen?

Reacties

Hoe zie jij er uit ná het hardlopen? — 6 reacties

  1. Ik heb het opgegeven om me druk te maken over mijn uiterlijk na afloop. Tevoren let ik nog wel op of mijn haar gekamd is en dat ik leuke loopkleding draag. Ik vind dat je het mag zien als je je ingespannen hebt. Ik vind het ruiken alleen vervelender. Er is geen deo tegen bestand. Alleen direct douchen helpt.

    groetjes,

    Dorothé
    http://djaktief.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder