H&M sportkleding

H&M sportkleding is niet duur, en leuk! Ik kijk daarom regelmatig bij de H&M voor goedkope hardloopkleding. Toegegeven, het is wel altijd even zoeken naar sportkleding van zogenaamd 'technisch materiaal', maar er hangt toch regelmatig wat tussen.

H&M sportkleding: Zwart hardlooptruitje ad 19,95

Vorige week kocht ik bij H&M sportkleding een simpel zwart truitje voor 19,95. Dat is voor mij een relatief dure aankoop, maar het is een superhandig truitje. Het leent zich als onderlaag en bij mildere temperaturen ook alléén als loopkleding. En het allermooiste vind ik nog wel dat ik het ook als een gewone trui kan dragen, omdat het niet zo uitdagend schreeuwt: 'Ik ben een hardlooptrui!' Wat dat betreft vind ik de H&M echt geweldig wat betreft hardloopkleding voor dames! H&M sportkleding is wat neutraler dan de gemiddelde sportkleding.

Zie het truitje in beeld! Door op een foto te klikken wordt hij groter!


H&M sportkleding: Hardlooptruitje op de fiets

Op donderdagochtend wissel ik mijn dagelijkse looprondje af met 20 kilometer fietsen. Ik breng dan de kinderen naar school, en kar dan regelrecht door naar de Hema. Er gaat niets boven een heerlijke, dampende kop koffie als je al een gezonde work-out hebt gedaan! Omdat het truitje van de Hennes en Mauritz uit de H&M sportkleding collectie ook gewoon netjes is, deed ik dat aan bij mijn hardloop capri broek, en daarover heen een rok. Ik zweet me altijd een ongeluk, maar ik was er op gekleed met mijn verborgen sportoutfit.

H&M sportkleding: materiaal en pasvorm

Ik heb de hardlooptrui van de H&M een dag lang gdragen. Hij zit fijn, hoewel de v-hals er wel een beetje rommelig uit ziet. De pasvorm sluit aan op het lichaam, maar niet zoveel dat alle bulten en uitstulpingen te zien zijn. Ook zit het niet te strak op de buik. Aan de onderkant van het truitje zit een tunnel, die je naar believen strakker of losser kunt trekken. Normaliter houd ik daar helemaal niet van, want ik vind dat je van truien met aan de onderkant een strak stuk net een ballon lijkt, maar dit truitje heeft dat effect helemaal niet.

Het materiaal is 86% polyester, en 14% elasthan. Het kan gewassen worden op 40 graden. De H&M sportkleding voldoet dus aan belangrijke eisen van sportkleding.

Hij is wel vrij dun, dus als de temperaturen gaan dalen, ga ik hem denk ik gebruiken als onderlaag.

Conclusie H&M sportkleding

Vooral dankzij het neutrale model, waardoor het truitje ook gewoon gedragen kan worden, vind ik het een fijne aanwinst.

Similar Posts

One Comment

  1. Hi Nicole,

    Omdat ik veel sport loop ik ook vaak half sport half gewoon gekleed. Mijn onderkant is dan gewoon, maar ik heb mijn shirt al aan. Dat doe ik als ik naar de sportschool ga en verder naar iets toe moet waar die rare combi op zou vallen. Maar zo'n trui is handiger natuurlijk.

    groetjes,

    Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.