Hiphardlopen.nl: interview met Else en Jenne!

Else (41) is moeder van twee jongetjes van zes en drie, en is manager bij een producent van geraspte kaas en poederkaas. Jenne (41) heeft een zoon van acht en een dochter van vier. Samen met haar man runt ze een groot-en detailhandelsbedrijf in sneakers en kleding.

Else en Jenne leerden elkaar kennen in een hardloopgroep, en lopen nu ook buiten de groep geregeld samen. Allebei lopen ze gemiddeld twee keer per week, en streven ze naar een gemiddelde van drie keer per week.

Naast samen hardlopen doen ze nog iets anders samen: ze runnen met z'n tweeën de leuke webshop hiphardlopen.nl.

Ik interviewde hen over hardlopen, en hiphardlopen.nl!

Hoe zijn jullie begonnen met hardlopen? Wat motiveerde jullie?

Jenne: Ik sportte al veel in een sportschool, spinnen en bodypump, maar ik wilde graag buiten sporten. Daarom heb ik me aangesloten bij een hardloopgroep.
Else: Ik combineerde hardlopen altijd al met andere sporten, zoals aerobic, steps en bbb. Maar hardlopen is favoriet gebleven, omdat het buiten is.

Hoe zag jullie eerste hardloopkleding er uit?

Jenne: Een joggingbroek met hoodysweater
Else: Pfff lang geleden, maar ook iets van trainingsbroek en shirt

Waar kocht je je eerste hardloopkleding?

Jenne: Gewoon in een sportwinkel
Else: In een sportwinkel

Doen jullie mee aan wedstrijden?

We doen aan verschillende evenementen mee, bijvoorbeeld Zandvoort Circuit Run, Adidas Ladies Run, Dam tot Damloop, Berenloop en de Marikenloop. Helaas wordt het steeds minder, omdat we op veel evenementen nu met onze spullen aanwezig zijn maar dat is ook leuk!

Hoe kwamen jullie op het idee van Hiphardlopen? Waren jullie op zoek naar leuke hardloopkleding?

We waren inderdaad op zoek naar hippere en vrouwelijkere hardloopkleding en vooral ook kleur! We liepen allemaal in een zwarte capri, met een zwart shirtje of hemdje.

De collectie van het Amerikaanse bedrijf runningskirts.com is precies de kleding die we zelf graag dragen, en heeft ook de meest complete collectie. Daarnaast klikt het met de dames goed, dus hebben we met hen de start gewaagd.

Wat wordt het meest verkocht?

De rokjes en de Bondi headbands

Is Nederland klaar voor hardlooprokjes? En voor hardloopjurkjes?!

Sinds deze zomer is de hardlopende vrouw er zeker achter dat het nog leuker en vrouwelijker kan op het gebied van running. Er zijn dan ook al heel veel vrouwen die een rokje dragen. De jurkjes van bijv. Nuu Muu waren in een week uitverkocht!

Hoe zijn de reacties op jullie kleren?

Over het algemeen zeer positief, er zullen echter altijd dames zijn die liever in een tight lopen en dat is natuurlijk ook prima. Je moet kleding dragen waar je je prettig in voelt, ook tijdens het sporten.

Wat onderscheidt hiphardlopen van een winkel als hardlooprokjes.nl ?

Hiphardlopen.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment, wij verkopen naast kleding ook sokken van Sockguy, haarbanden van Bondibands en Sweatybands en er volgt nog veel meer 🙂

Wat vinden jullie van de loopkleding van Leotiene van Moorsel die bij de Kruidvat te koop is?

Leuk, alleen erg massaal, en hetzelfde als wat er al is.

Waarom is het zo moeilijk om leuke hardloopkleding te vinden?

Omdat er veel afgeleid is van de herenkleding, dames zijn erg in opkomst dus hier is nog veel te doen… maar goed bij <http://hiphardlopen.nl>hiphardlopen.nl is het snel gevonden.

Wat is het verschil tussen een looprokje en bijv. een tennisrokje?

De rokjes van runningskirts zijn een stukje langer, en ook het broekje is langer dan bijv. een hockey-of tennisrokje, hierdoor kruipt het broekje niet op. Daarnaast zijn bij onze rokjes de naden op het broekje naar de buitenkant gestikt, hierdoor is er minder kans op schuurplekken.

Wat is het verschil tussen een looprokje van Runningskirts en bijv. het looprokje van Asics? </http://hiphardlopen.nl>
<http://hiphardlopen.nl>
</http://hiphardlopen.nl>
<http://hiphardlopen.nl>Volgens onze klanten is de pasvorm van RunningSkirts niet te evenaren, en zit het broekje beter en natuurlijk de printjes.

Poseren jullie altijd zelf voor alle producten?

Ja, het is niet onze favoriete bezigheid, maar onze klanten vinden het erg fijn om te zien hoe de artikelen passen op een 'gewone doorsnee Hollandse vrouw'.

Hebben jullie een favoriet product?

Jenne: Bondiband en de compression socks, en natuurlijk de rokjes!
Else: het hardlooprokje van RunningSkirts en NuuMuu jurkje.

Op Amerikaanse blogs lees ik veel over Bondibands. Wat onderscheidt zo'n Bondiband van een gewone haarband?

Deze ultieme headband blijft zitten tijdens het sporten (schuift niet!) en neemt vocht op. Daarnaast is het handig dat je 'm zowel smal als breed kan dragen. En natuurlijk maakt het je outfit helemaal af. We hebben inmiddels een enorme klantenkring hierin opgebouwd, het blijkt echt een verslavend fijn artikel te zijn.

Wat is de levertijd?

Over het algemeen streven we naar 1 dag, als we een evenement hebben kan het een dagje later worden.

</http://hiphardlopen.nl>

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.