Het belang van de juiste kleur sportkleding

Ik vind mijn sportkleding best belangrijk, en kies die bewust uit. Zo zul je mij nooit zien in zo'n afschuwelijke broek met felgekleurde vinnen en strepen. Ik heb liever hardloopkleding, die neutraal is, en bij wijze van spreke ook gewoon te dragen is. Bij de H&M hebben ze nu bijvoorbeeld hele leuke groene hardloophemdjes.

Van onderen zwart, van boven vrolijk gekleurd

Mijn benen hul ik doorgaans in zwarte tights, capri's of een wijdere sportbroek. Maar in de zomer draag ik felgekleurde looprokjes. Mijn topjes zijn in de winter vaak zwart, maar in de zomer alle kleuren van de regenboog.

Zwart draag ik in de zomer nauwelijks, omdat het natuurlijk bekend staat als een kleur die de warmte opneemt. En dat wil je bij hoge temperaturen natuurlijk voorkomen.

Zwart is het nieuwe oranje

Dat je aan sportkleding net zoveel aandacht kunt geven als aan je gewone dagelijkse kleding, zie je ook bij alle commotie rondom het nieuwe uitshirt van Oranje! Dat is namelijk zwart! Die kleur was al uitgelekt, en leidde tot veel kritiek. Onder andere omdat mensen denken dat het ongeluk zal brengen.

In onderstaand filmpje wordt het nieuwe uitshirt met veel bombarie gepresenteerd.

Wat vind jij er van?

Similar Posts

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.