Hardlopers en wielrenners

Na honden, en lollige mannen, staan zwermen wielrenners op de derde plaats in mijn top vijf van Dingen Die Ik Liever Niet Tegenkom Tijdens Het Hardlopen.

En vandaag was er zeker weer één of andere wedstrijd, want ik vond diverse zwermen op mijn loperspad. Gekleed in snelle helm en dito outfit, bezaaid met reclame, maken ze de fietspaden onveilig.

Maar ik deed een aangename ontdekking, want toen zo'n zwerm mij naderde zag ik hoe de voorste wielrenner met zijn rechterhand een gebaar maakte, dat door alle andere wielrenners werd overgenomen. En vervolgens ging de hele zwerm een meter opzij om plaats te maken voor mij, één meter zeventig en negenenvijftig kilo schoon aan de haak!

Een machtig gevoel maakte zich van mij meester, en ik voelde mij als Mozes die met zijn staf de rode zee scheidde. In mijn dagelijks leven als moeder voel ik mij vaker machteloos dan machtig, dus dit was balsem voor mijn ziel.

Vandaag scheidde ik een wielrennerszwerm.
En ik zag dat het goed was!

Similar Posts

7 Comments

  1. Meid wat heb jij veel blogs. Ik weet gewoon niet wat ik zie. Buiten zie ik LENTE en mijn dochter is vandaag maar gelijk in een witte broek naar school gegaan, haha!

  2. Hahaha, goed gedaan!! 😉
    ps ik kan niet meer reageren op je 'Berichten van het moederfront'... en dat terwijl ik het dus echt geweldig vind dat je je hebt aangemeld bij ten-pages!!! Super!

  3. Hoi Wondelgijn,

    bedankt voor je reactie en aanmoediging over mijn manuscript op TenPages.com!

    Ik ben blij met elke aanmoediging, want het is best spannend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.