Hardloper Zonder Race

Soms lijkt het wel alsof alle hardlopers aan wedstrijden mee doen. Op blogs lees ik verhalen over trainingen, gevolgd door minutieuze verslagen van de wedstrijden.

Dan vraag ik me wel eens af: zijn er nog meer hardlopers zoals ik? Hardlopers Zonder Race? Of ben ik de enige?

Geïnspireerd door James Dean, en zijn iconische rol in Rebel without a cause, maakte ik mijn eigen poster voor Hardlopers Zonder Race.

We zijn een vrolijke groep!

hardloper zonder rac

Similar Posts

2 Comments

  1. Hi Nicole wat zie je er geweldig uit zo. Iedereen loopt zoals hij zij lekker vindt. Jij hebt blijkbaar geen behoefte aan de wedstrijduitdaging. Ik ken er meer, maar die bloggen etc. ook niet dus je ziet ze minder op social media en in blogland.Ik vind wedstrijden wel leuk, maar voorlopig heb ik er ook weer even genoeg van. Het gaat niet alleen om PR\'s etc. Anderen vinden dit weer leuk zie http://www.prorun.nl/columns/color-runs-en-andere-fratsenIeder zijn meug denk ik maar.groetjes,Dorothé

    1. Ik denk dat ik ook geen behoefte heb aan de wedstrijduitdaging, omdat ik mijn dagelijks leven al behoorlijk uitdagend vind. Hardlopen doe ik juist om tot rust te komen van alle uitdagingen.

      Die color run heb ik een paar keer op tv gezien! Ze verzinnen echt steeds iets nieuws.

      Bedankt voor je comment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.