Ren mama, ren!Rennende moedersHardloper: Patricia

Reacties

Hardloper: Patricia — 5 reacties

 1. Ik zou zo graag eens een verhaal willen lezen van een 50 + die net begonnen is met hardlopen. Wat zijn haar ervaringen en hoe heeft zij het opgebouwd. Heeft zij ook erg last van pijn in haar heup/ enkels enz. Zou je dat eens kunnen plaatsen, Nicole? Ben heel erg benieuwd...

  Ik lees graag je blog en alle verhalen van rennende moeders/ vrouwen. Super bedankt!

  • Hoi,
   Deze 56 jarige met overgewicht is met het schema van Evy gaan lopen. Om de dag een training en de andere dag wandelen. Kreeg vrij snel last van de zijkant mijn voet. Soms een stekende pijn en soms niets. Toen ik 6 a 7 km kon lopen in een keer vond ik het tijd voor sneller worden. Bij de 3e sprint kreeg ik een zodanige pijnscheut in mijn voet dat ik niet meer vooruit kwam. Volgens de dokter is het hielspoor. Gevolg is dat ik nu al 3 weken niet meer loop.

 2. Hi Patricia,

  Ga weer rennen en denk eraan hoe je je voelt na afloop. Trots dat je het weer gedaan hebt en voldaan en tevreden. Dat helpt bij die allermoeilijkste eerste stap door de voordeur. Ga niet te ver of te vaak want je hebt een druk leven met zo'n kleintje, maar ga wel. Koppel het aan een dag of een doel dat helpt ook. Met iemand samen kan helpen maar het kan je ook afhankelijk maken.

  Ren ze, groetjes,

  Dorothé

  • Hoi Dorothe,

   Dank je wel voor je reactie. Ja, ik moet gewoon echt weer gaan. Maar goed, volgende week begin ik met mijn nieuwe baan als postbezorger en dan krijg ik automatisch meer beweging. En dan gaat het lopen misschien ook een stuk sneller en makkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder