Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardlopende vrouwen en seksuele intimidatie

Reacties

Hardlopende vrouwen en seksuele intimidatie — 5 reacties

  1. Gelukkig heb ik dat nog niet meegemaakt, het zou het hardlopen voor mij niet leuk maken, ik denk dat ik echt zou stoppen. Vind het al heel wat dat ik honden tegen kom, meestal aan de lijn gelukkig. Maar zelfs dan klopt mijn hart nog wat sneller?

  2. Heb wel regelmatig last van jongelui die onder elkaar grappig proberen te zijn door me na te roepen, uit te lachen of mij zogenaamd aanmoedigen en proberen handjeklap te doen. Probeer het gedeelte te vermijden waar de middelbare scholieren langs komen op de fiets van school naar huis.

    • Dit herken ik helaas maar al te goed Chantal. Ik weet precies wat je bedoelt. die zogenaamd lollige scholieren zijn erg vervelend. Ik baal ook altijd als ik een groep zie aankomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder