Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardlopen vanuit huis, of eerst ergens naar toe rijden?

Reacties

Hardlopen vanuit huis, of eerst ergens naar toe rijden? — 4 reacties

 1. Hi Nicole,

  Met lopen probeer ik zo min mogelijk tijd te verliezen. Ik ga dus meestal vanaf huis en ren ergens naar toe. Vandaag ga ik naar de film de Marathon en daar ren ik dan heen. Andersom als ik al ergens anders ben trek ik ook vaak mijn loopschoenen aan (vakantie, bezoek bij anderen) Je kunt meestal wel ergens douchen. Combineren is de kunst.

  groetjes,

  Dorothé

  • Ik heb gelezen over die film. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
   Slim idee om je hardloopschoenen mee te nemen als je ergens op bezoek gaat. Combineren is inderdaad ideaal, en dat kun je met hardlopen goed.

 2. Mijn andere bijdrage is verdwenen... :(, maar er stond in dat ik vond dat je hier een leuke stekkie had!
  Ik stap zo de deur uit om te rennen, maar ik zou best graag ergens anders willen rennen, nieuwe omgeving, nieuwe route.
  Een goed idee.

 3. Meestal vertrek ik vanuit huis of vanuit het huis van één van de loopmaatjes. We wonen allemaal in dezelfde plaats, maar met het bos in de buurt is er een grote variatie aan rondjes mogelijk. Verder pas ik af en toe de tactiek van Dorothé toe. Vorige week bijvoorbeeld heeft mijn man me op 10 kilometer vanaf mijn schoonmoeder uit de auto gedropt.
  Maar echt in mijn eentje of met een groepje naar een hele andere plek rijden om daar te gaan lopen, dat doe ik eigenlijk nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder