Hardlopen op vakantie

hardlopen
Hardlopen op een strand in Spanje?

Hoewel ik geen vakantieganger ben, hebben we twee keer een stacaravan gehuurd op een camping in Tuitjenhorn.

Hardlopen op de camping

En mijn mooiste herinningen aan die vakanties zijn de hardlooprondjes die ik daar deed. De eerste was de avond na onze aankomst. Ik rende een rondje vanaf de camping naar het plaatsje Tuitjenhorn.

Daarnaast rende ik een keer van de camping in Tuitjenhorn naar Schoorl, waar een enorme klimduin is. Mijn man en kinderen pikten me daar weer op. De afstand was een keurige 8 kilometer. Maar uiteraard verdwaalde ik onderweg, dus het werden er ongeveer tien.

Verder rende ik nog van Tuitjenhorn naar het plaatsje Schagen. Ook leuk!

Hardlopen op campings Spanje

Wil je echt eens in een heel andersoortige omgeving hardlopen? Dan zou je bijvoorbeeld een campings Spanje kunnen overwegen. Zoals camping Sanguli. De gemiddelde temperatuur in Spanje ligt tussen de 20 en 26 graden. Zeker als je 's ochtends vroeg gaat hardlopen is dat dus goed te doen.

Spanje heeft diverse campings. Als je eens op een ander soort ondergrond wilt hardlopen kun je kiezen voor een camping die in de buurt van een strand ligt. Hardlopen over het strand is veel inspannender dan over asfalt! En het is een ideale kans om te oefenen met 'barefoot running'.

N.B. Hardlopen helpt ook als je last hebt van obstipatie op vakantie.

Camping Spanje

Op de site van luxe-camp.nl vind je een fijn overzicht van camping Spanje.

Neem jij je hardloopschoenen mee als je op vakantie gaat?

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Weablog

Similar Posts

2 Comments

  1. Ja...maar ivm actieve kindervakantie was ik te moe om hard te lopen..dus het kwam er uiteindelijk niet van helaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.