Hardlopen op de plaats bij rood licht?

stoplichtenHier op het platteland heb ik er geen last meer van, maar toen ik nog in de stad woonde kwam ik ze regelmatig tegen: rode stoplichten! En hoewel ik het geen enkel probleem vind om hardlopen af te wisselen met wandelen, doe ik wel alles om te vermijden dat ik moet gaan stilstaan! Want ik vertrouw me zelf niet, en twijfel of ik dan wel weer ga rennen als het licht op groen springt.

Dus dan dringt zich de vraag op: Moet je hardlopen op de plaats bij een rood licht?

Zelf ben ik rode lichten gaan gebruiken om even mijn spieren netjes te strekken en stretchen. Iets waarvoor ik me normaliter de tijd niet gun. Maar ach, als ik dan toch voor een rood licht moet wachten kan ik die tijd net zo goed nuttig besteden. Lopen op de plaats voelde een beetje raar.

Hoe ga jij als loper met rode stoplichten om? Wat doe je?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.