Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardlopen en paranoia

Reacties

Hardlopen en paranoia — 4 reacties

 1. Ik loop het liefst in het bos, maar ik ga niet in m'n eentje het bos in. Aan de ene kant wil je mensen tegenkomen, maar eigenlijk ook liever niet. Er lopen vreemde snuiters rond. Ik loop wel een stukje door het bos, maar alleen op de paden waarvan ik weet dat er veel mensen fietsen of hun hond uitlaten.
  Eigenlijk zou je je niet door angst moeten laten leiden, maar ik wil de evt ellende ook niet opzoeken.
  Gelukkig loop ik met mijn loopgroep wel in het bos en dan geniet ik extra.

 2. Eigenlijk loop ik altijd alleen; zo af en toe mag de hond mee. Ik heb genoeg gelegenheid om overdag te lopen zodat ik tot nu toe nooit in het donker loop.
  Omdat ik dit ook leuk vind heb ik een tijd met een loopgroep meegelopen maar tot twee keer toe resulteerde dat in een blessure. Waarschijnlijk omdat ik mij dan aan hun tempo moet aanpassen.
  Er is bij ons geen bos maar wel polder met stil natuurgebied. Tijdens het lopen ben ik wel alert op anderen maar geniet vooral.

 3. Overdag heb ik een stil rondje en 's avonds loop ik mijn 'verlichte' rondje. Dn loop ik echt alleen waar volk is. Eigenlijk is het gek, want overdag kan je ook wat overkomen als het stil is. Ik sta er nooit zo bij stil.

  Wel een apart verhaal, met dat busje.

  Waar train jij voor? Ik trainde voor de 10km in 55 min en nu ik dat kan vraag ik me af wat ik moet doen: trainen om harder te gaan of trainen om langer te gaan...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder