Hardloopvest met ingebouwde speakers

Schermafbeelding 2014-01-08 om 13.18.35Vergeet oordopjes! Neem een hardloopvestje met ingebouwde speakers!

Net als je denkt dat je alles wel gezien hebt, komt er een nieuw product op de markt dat je... nog nooit gezien hebt! En het geeft nog licht in het donker ook.

Ingebouwde speakers

Het voordeel van een hardloopvest met ingebouwde speakers is duidelijk: je hoeft geen oordopjes meer in. En dat betekent dat je meer van je omgeving mee krijgt. Zelf ben ik me er altijd erg van bewust dat als ik tijdens het lopen naar muziek luister, ik extra moet opletten om niet verrast te worden door een auto.

De ingebouwde speakers zitten op de schouders. Aan de voorkant zit een vakje, voor je iPod of smart phone. Volgens de productomschrijving kun je de speakers er af halen, en ze wassen.

Ik vraag me af of je de speakers dan ook los kunt kopen?! Dat is misschien een stuk goedkoper, en dan hoef je het vestje er niet bij te kopen. Hoewel het vestje wel van alle gemakken voorzien is. Het geeft dus licht in het donker, en het is gemaakt van 'mesh' materiaal zodat je lichaamswarmte goed weg kan.

Wat kost me dat?

Het hardloopvestje met ingebouwde speakers 69,95 dollar. Ik heb gekeken, maar volgens mij is dit hardloopvest met speakers nog niet in Nederland verkrijgbaar.

Maar je kunt natuurlijk ook je speakers van thuis mee nemen ; )

Schermafbeelding 2014-01-08 om 13.17.07

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.