Hardlooprokje

Ik heb op eBay zo'n vlot hardlooprokje gekocht. In het dagelijks leven ga ik tenslotte ook graag gehuld in rokken, dus waarom niet tijdens hardlopen.

Maar nu ik dus de eigenaresse ben van zo'n kek rokje durf ik het eigenlijk niet te dragen. Afgezien van overwegingen als: 'Is tie niet te kort?', lijkt zo'n rokje te zeggen: 'Kijk naar mij! Ik ben een echte hardloopster! Ik heb niet zo maar een oud t-shirt en een zakkerige legging uit mijn kast getrokken, ik heb heuse hardloopkleding gekocht.'

Ik realiseer me nu dat ik me normaliter zo stom mogelijk aankleed als ik ga lopen. Hoe stommer ik er uit zie, hoe prettiger ik me voel. Niemand hoeft tegen mij te schreeuwen: 'Hé, kun je niet harder?!' want mijn kleren roepen: 'Hé, geen commentaar op mijn tempo, ik doe namelijk maar wat. Je moet mij niet serieus nemen als loper.'

Maar door mijn hardlooprokje zijn de bakens verzet en nu sta ik voor een hele nieuwe uitdaging: mezelf eindelijk eens serieus nemen als hardloopster!

Similar Posts

5 Comments

 1. Je kan het prima hebben!
  Bij de mannelijke hardlopers zie je vaak het hele zaakie zitten. Dat vind ik minder.

  Doe maar lekker aan en oorkleppen op.

 2. ik begrijp het niet, voor wie loop je nou? voor jezelf toch? ik loop in een enorm strakke tight. Ziet er waarschijnlijk niet uit maar zit wel lekker.boeie!
  Het rokje vind ik overigens super leuk!!!! Loopt het ook lekker?

 3. Hoi,
  Leuke foto. Ik heb de looprokjes een jaar geleden ook ontdekt en kwam tot de conclusie dat ze in Nederland niet makkelijk te krijgen zijn. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben ze gaan importeren uit de VS en heb begin april een webwinkel geopend. http://www.hardlooprokjes.nl Ik ben wel benieuwd welk merk jij hebt, wat er voor broekje onder zit en wat je van mijn modellen vindt!
  In ieder geval heel veel hardloopplezier met je rokje!
  Groetjes, Sara

 4. Goed zeg, ben me ook net aan het orienteren op die rokjes.... Kruipt niet in je kont (of niet zichbaar, haha!) Ben je gelijk ook maar gaan volgen, altijd leuk om mede sport-vrouwen te zien!
  Lieve groet, Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.