Hardloopkleding voor vrouwen bij Hunkemöller

hardloopkleding voor vrouwenToen ik op mijn gebruikelijke vrije donderdagochtend door de stad liep, zag ik in de etalage van de Hunkemöller sportkleding! Het zag er vrouwelijk en leuk uit, en aangezien ik altijd in ben voor leuke sportkleding voor vrouwen liep ik naar binnen.

Hunkemöller sportkleding voor vrouwen

De sportkleding bestaat uit:

 • Lange tights
 • Capri tights
 • Zwart hemdje
 • Zwart shirt
 • Rood shirt
 • Sport bh's

Vooral het rode shirt en hemdje vond ik erg leuk.

Hoe ziet de sportkleding van Hunkemöller er uit?

Mijn budget staat helaas niet toe om alle kleding te kopen, te testen en te bespreken, maar ik heb in de winkel goed mijn ogen de kost gegeven om verslag te kunnen doen!

De kleuren en materiaal

De kleuren van de sportkleding van Hunkemöller zijn zwart en rood, en de stoffen voelen soepel.

De tights

Zowel de enkellange als de capri tights zijn uitgerust met de bekende strepen. Wel is het een heel smal streepje aan de zijkant. Groot nadeel voor hardlopers is dat de tights geen zakje hebben! Je kunt dus nergens je huissleutel/wat geld/iPod kwijt, terwijl de meeste loopkleding tegenwoordig minstens een zakje op de onderrug heeft. Maar goed, dit is dan ook niet speciale hardloopkleding voor vrouwen, maar sportkleding in het algemeen.

De bovenkleding

Het rode shirt en het zwarte shirt zou je prima gewoon kunnen dragen, ware het niet dat de achterkant verraadt dat het sportkleding is, doordat het daar van speciaal, een beetje doorzichtig materiaal is in de vorm van een 't'.

Het hemdje heeft een supervrouwelijke vorm, maar is ook weer duidelijk een sporthemd.

De Hunkemöller sport-bh

En dan is de Hunkemöller sport bh nog, die wordt aangeboden in de kleuren, zwart, rood, en zwart-met-rood. De modellen zien er degelijk uit, en er is zelfs een push-up sport bh! Dat laatste snap ik niet helemaal, want wat een gedoe dat je tijdens het sporten ook nog je zwoegende boezem moet etaleren.

Essentieel voor een goede sport-bh is natuurlijk dat de borsten worden beschermd tegen de schokken van het hardlopen. Omdat ik met mijn bescheiden b-cup toe kan met een gewone bh, en deze bh nooit heb kunnen proberen, kan ik helaas geen uitspraken doen over de effectiviteit van de Hunkemöller sport-bh's. Maar mocht er iemand in de zaal zijn die deze bh wel heeft, dan is een review heel erg welkom!

Wat kost me dat?!

Een belangrijke vraag is natuurlijk wat de sportkleding van Hunkemöller moet kosten! Ik vind de sportkleding vriendelijk geprijsd, vergelijkbaar met de Hema en de H&M. De tights kosten rond de 20 euro, evenals de shirts.

Hunkemöller website: kleding alleen van voren te bekijken

Bekijk de collectie zelf op de website van Hunkemöller. Wat overigens jammer is dat je de foto's van de kleding weliswaar kunt inzoomen, maar niet van achteren kunt bekijken! Daar moeten ze nog even wat aan doen!

Ook haakte ik gigantisch af op de foto van Sylvie van der Vaart in een zogenaamde gevechtpose, en gekleed in de sportkleding van Hunkemöller. Nu ik er over nadenk: eigenlijk nogal schrijnend die gevechtpose, aangezien het gerucht gaat dat haar man haar heeft geslagen...

Iemand ervaring met de sportkleding van Hunkemöller? Laat het dan weten!

Similar Posts

3 Comments

 1. Hi Nicole,

  Ziet er goed uit bij Hunkemöller. Je kunt een aantal modellen wel aan de achterkant bekijken hoor. En ik heb gezien dat een top slechts 10,- kost.

  Ik ga er wel een bh kopen denk ik om uit te proberen hoe het bevalt. Ik ben nog steeds erg tevreden over de Hema. Ze zien er wel snel verwassen uit, maar ik loop ook meer keren per week, dus ze gaan iedere week een of meer keer in de was. De ondersteuning van de Hema vind ik goed blijven. Ik heb 80 d/e en dat is een hele lastige maat waar je lang naar moet zoeken, maar via de website is het makkelijk te vinden.

  Bedankt voor de tip.

  groetjes,

  Dorothé

 2. Volgens mij ging er iets fout, maar ik wilde dus zeggen:

  Hi Dorothé,

  Ik bestel nu bijna alles online omdat het best veel geld scheelt! En sinds kort verkoopt zalando ook hunkemoller en daar mag je het gratis terug sturen als je het niets vindt. Al moet denk ik er niet eerst in gaan rennen!

  Doei x daantje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.