De beste cadeautips voor hardlopers 2015

cadeautjes hardlopersWat geef je aan de hardloper die alles al heeft?

Met het oog op 5 december en Kerstmis is het een actuele vraag. Daarom zet ik een aantal leuke hardloop cadeautips voor je op een rijtje.

1. Een hartslaghorloge zonder borstband

Veel hardlopers vinden de borstband die je bij vrijwel alle hardloophorloges moet dragen vervelend. Ik ben er daar eentje van. Ik droom dan ook van een hartslaghorloge zonder borstband. De TomTom Runner Cardio is zo'n horloge met ingebouwde hartslagmonitor! Lees ook mijn post: Sporthorloge dames!

hartslaghorloge

2. Voucher voor leuke hardloopkleding

Hardloopkleding heb je wat mij betreft nooit genoeg. Een leuke nieuwe tight of shirt kan erg motiverend werken is mijn ervaring! Op onder andere Zalando.nl vind je een uitgebreid aanbod aan hardloopkleding in verschillende prijsklasses. Variërend van goedkope hardloopkleding tot de wat duurdere merken. Weet je niet geschikt is? Geef dan een voucher cadeau zodat de hardloper in kwestie zelf lekker kan gaan shoppen : )

zalando hardloopkleding

3. Exemplaar van Runner's World

Voor de cadeaugever met een wat kleiner budget: geef een exemplaar van Runner's World cadeau. Heb je een groot budget? Dan kun je eventueel zelfs een heel abonnement geven. Runner's World  is toch wel hét hardlooptijdschrift in Nederland. Er staat veel informatie in over hardlopen, portretten van hardlopers en soms ook erg leuke artikelen over de psychologische kant van hardlopen.

runner's world

4. Verlichting: lichtgevende armbandjes en lampjes

Als hardloper ben je een kwetsbare verkeersdeelnemer. En zeker in deze donkere maanden is het dus heel belangrijk dat hardlopers zichzelf goed zichtbaar maken. Dat begint bij reflecterende kleding, maar dat is niet genoeg. Geef daarom bijvoorbeeld lichtgevende armbandjes te koop. Voor 3,- heb je er al twee bij de Action!

lichtgevende armbandjes

Ook koop je bij de Action voor 3 euro twee fietslampjes die hardlopers heel eenvoudig aan hun schoen kunnen bevestigen. Ik loop zelf standaard met zo'n lampje op mijn schoen.

5. Mooi boek over hardlopen

Er zijn ontzettend veel leuke en interessante boeken over hardlopen op de markt. Met onderwerpen als voedsel voor hardlopers, ademhaling, beginnen met hardlopen, chirunning etc. Je vindt een heel overzicht met boeken over hardlopen + links waar je ze kunt kopen op mijn pagina met hardloopboeken!

hardloopboeken

6. Armwarmers

Ik ben dol op armwarmers! Vooral de variant die een uitsparing hebben voor je duim. Die houden namelijk ook je handen nog een stukje warm. En als het te warm wordt, stroop je ze gewoon omlaag. Ideaal voor als het weer nog twijfelt tussen warm of koud. Onderstaande armwarmers zijn voor 22,99 te koop op aktiesport.nl

armwarmers

7. Hardloopsokken

Sokken hebben vaak de vervelende gewoonte om hun partner kwijt te raken. Daarom zijn hardloopsokken een leuk cadeautje. Bovendien zijn ze budgetvriendelijk. Houd jouw hardloper van dunne hardloopsokken? Dan vind je de perfecte hardloopsokken bij de H&M!

hardloopsokken

8. Rekje voor hardloopmedailles

Hardlopers die meedoen aan hardloopwedstrijden of evenementen krijgen daar meestal een hardloopmedaille voor. Maar waar laat je ze? Geef een handig rekje cadeau zodat ze mooi tot hun recht komen. Onderstaand rekje kost 22,95 bij bol.com.

hangrekje

Wat zou jij graag krijgen als hardloop cadeau?

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.