Groeten tijdens het hardlopen: doe jij het?

'To greet or not to greet. That is the question.'

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik probeer altijd andere hardlopers te groeten, maar er zijn er die geen oogcontact maken - dus dan maar niet. Wie weet welke problemen ze in gedachten aan het uitknobbelen zijn... Maar toch, ik begrijp niet waarom je je hardloop-collega's niet even zou groeten. Ik merk hoeveel energie je krijgt van een beantwoorde glimlach, ik vind dat altijd zo frappant!

    1. Dat heb je mooi gezegd: Ootje. 'Wie weet welke problemen ze aan het uitknobbelen zijn.' Maar een vriendelijke groet doet een mens goed vind ik ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.