Goedkope hardloopkleding bij Kruidvat - Leontien sportkleding

goedkope hardloopkleding kruidvat van Leontien van Moorsel

Mijn allereerste hardloopkleding kocht ik bij de Kruidvat ergens in 2001!

En ik heb de tight en de spuuglelijke trui nog steeds.

Deze Kruidvat hardlooptight is van het merk Alping.

goedkope hardloopkleding kruidvat

Goedkope hardloopkleding Kruidvat van Leontien van Moorsel 2012

In 2012 verkocht Kruidvat hardloopkleding voor dames van Leontien van Moorsel.  Persoonlijk was ik niet zo'n fan van Leontiens hardloopkleding, omdat het typische hardloopkleding is. Dus met van die felle strepen en vinnen erop. Maar de prijzen waren wél leuk. Zo had je een running shirt voor zo'n 18,95 en een capri tight voor 14,99.

hardloopkleding voor dames

Running tight kan goedkoper

Die tight vind ik dan weer niet zo heel goedkoop, omdat ik er ooit ééntje bij de Action kocht voor zo'n 7 euro, en die zit nog heerlijk ook. Maar vergeleken met echte mérk hardloopkleding zoals Asics of Nike, is de prijs van Kruidvat hardloopkleding prima.

Hardloopschoenen  bij de Kruidvat?!

In diezelfde tijd verkocht Kruidvat ook hardloopschoenen van Leontien. Dat snapte ik niet zo goed, want ik heb geleerd dat je hardloopschoenen echt moet laten aanmeten. En ik denk niet dat ze bij de Kruidvat een expert hebben op het gebied van hardloopschoenen!

Leontiens hardloopschoenen voor beginners?

Maar ik denk dat zo'n paar hardloopschoenen van de Kruidvat voor beginners die nog niet teveel willen investeren wel een goede optie waren. Ze brengen het in ieder geval goed, want er staat een doorgestreept bedrag van 69,95 met een nieuwe prijs van 29,99. Dus dat lijkt een koopje. Maar mij zul je deze schoenen dus niet zien kopen.

Leontiens van Moorsel kleding

Omdat ik de kleding niet mooi vind, kan ik helaas geen oordeel geven over de kwaliteit van Leontien van Moorsels hardloopkleding.

Update Leontien sportkleding

Als je anno 2023 naar haar website gaat, dan vind je daar niet langer haar speciale Leontien sportkleding lijn. Wel vind je er merken als Adidas en Calvin Klein.

Goedkope hardloopkleding Kruidvat 2023

Als ik nu naar de website van Kruidvat ga, dan vind ik daar helaas geen hardloopkleding of andere sportkleding meer. Het enige dat ze verkopen op sportgebied is onderstaande Cybex Zeno Hands Free Running Kit:

hardloopkleding kruidvat

Zie ook mijn ervaring met Redmax sportkleding van de Action

Kruidvat sportkleding samenvattend

Toen ik net begon met hardlopen kocht ik mijn eerste hardlooptights bij Kruidvat! Later werkte Kruidvat samen met Leontien van Moorsel en kon je daar Leontiens sportkleding lijn kopen. Op dit moment is er geen sportkleding te koop bij Kruidvat.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.