Goedkope bh-top

Als het buiten tropisch warm is, loop ik het liefst in mijn blootje. Maar aangezien dat geen optie is, wil ik dan in ieder geval zoveel mogelijk huid bloot laten. Binnen de fatsoensnormen uiteraard!

En dus zat ik al een tijdje te kijken tussen de sportbh's bij de Hema en de H&M. Maar de meeste sportbh's die goed steun bieden zien er ook echt heel erg uit als een bh. En niet als een neutrale sporttop die de buik bloot laat. En dat is wat ik wil.

Daar komt nog eens bij dat ik een hekel heb aan hele strakke kleding, en daardoor niet zo'n fan ben van hele strakke sportbh's.

Maar ik heb een geweldige oplossing gevonden! Een goedkoop topje van de Zeeman over mijn sportbh of gewone bh. Dit Zeeman topje laat mijn buik bloot, terwijl ik wel netjes bedekt ben. Het zit niet te strak, én het zit lekker.

sport top zeeman
Keurig toch? En het zit heerlijk.

En het kostte me maar 2,99. Hij is er ook in huidkleur, maar dat vind ik dan weer minder mooi!

Wat draag jij als het buiten (te) warm is en je gaat hardlopen?

Similar Posts

3 Comments

 1. Het liefst draag ik ook zo min mogelijk, alleen heb ik niet zo'n mooie buik als jou en wil deze daarom wel bedekken. Als het zo warm is heb ik een sportshirt zonder mouwen van de Hema aan en daar zit een bh in verwerkt en ze hebben de meest leuke felle kleuren (was in de aanbieding maar € 7,50).
  Daaronder heb ik een klein sportbroekje (ook van de Hema) of een hardlooprokje (van Nike) aan, gelukkig heb ik wel mooie benen die ik dan wel graag bloot draag.
  (hoe voeg ik een foto toe?)

  1. Dat is niet duur 7,50! Wat handig dat er een bh in verwerkt zit. Ik ken dit topje nog niet, en ben nu erg nieuwsgierig!

   Ik weet eigenlijk niet of het mogelijk is via de comments een foto te plaatsen. Kun je me anders de foto mailen, en dan zet ik hem er via mijn blog dashboard op! Je kunt me mailen op nicoleorriens@gmail.com

   Ik ben dol op foto's van hardloopkleding : )

 2. Ik vind blote armen wel leuk maar bij hardlopen kan ik daar juist niet tegen. Ik zweet teveel en heb juist iets met mouwtjes nodig om bij hoge temperaturen het vocht op te nemen zodat mijn huid niet kapot schuurt.

  Groetjes,

  Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.