Ren mama, ren!Woordeloze woensdagGóéde oordopjes vinden valt niet mee...

Reacties

Góéde oordopjes vinden valt niet mee... — 15 reacties

 1. Huize Steen: de 'oorwarmers' komen van de Action, en kocht ik omdat ik werd verleid door hun hippe uiterlijk. Helaas zakken ze omlaag als ik ga hardlopen, dus ook die vielen tegen.

  Ik heb nu bij de Kruidvat voor 9,95 oordoppen gekocht met een soort lus die je om je oor doet, zodat ze niet steeds uitvallen. Ik heb hoge verwachtingen!

  Bij de Lidl zag ik ze ook in de folder staan voor zo'n 4 euro.

 2. Eindelijk heb ik oordopjes die geen pijn doen en die niet uit mijn oren vallen. Mijn lief heeft ze voor mij gekocht voor 5 december. Hoewel ik lang niet altijd met muziek loop, wil ik die ene keer dat het wel gebeurt mij niet druk hoeven maken om onwillige oordopjes.

 3. Ik loop al een tijdje met oordopjes van de free record shop. Dat zijn dopjes met een lus achter je oor die je goed aan kunt buigen achter je oorschelp.
  vorig jaar gekocht, toen al 25,-.wel prijzig, maar wellicht zijn ze nu niet meer zo duur zoals een vorige schrijfster schreef.
  Groetjes Roos

 4. Als je oordopjes uitvallen tijdens het lopen, dan zijn de 'nopjes' waarschijnlijk te groot voor je oren. Je kan dan beter een kleiner maatje nemen. Of koop oordopjes met verschillende maten nopjes. Ik heb nu oordopjes van Logitech, de Ultimate ears (je kan ze bestellen via bol.com). Hier zaten 5 maten nopjes bij. Ik heb de kleinste om de oordopjes gedaan en die blijven perfect zitten tijdens het hardlopen.

 5. Ik heb sinds 2 weken oordopjes zonder snoer en dat bevalt mij zeer goed. Geen snoer meer die in de weg zit of die bekneld raakt. Ze zijn van Yurbuds en werken op Bluetooth, het gedeelte wat in je oor gaat is heel apart en moest er in het begin erg aan wennen om ze in te doen, maar ze zitten dan ook erg lekker en vallen absoluut niet uit. Ze waren niet goedkoop, maar ik heb dan ook levenslang garantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder