Ren mama, ren!NieuwsFitjacking

Reacties

Fitjacking — 5 reacties

  1. Ik heb nu 2 keer hardloop schoenen gekocht en ik weet hoeveel tijd en werk in een goed advies gaat zitten. Daarom zou ik nooit aan fitjacking doen, ik vind dat a sociaal! Wat ik me wel kan voorstellen is dat als je met een goed advies een paar schoenen hebt gekocht die echt heerlijk zitten, dat je dan online hetzelfde paar nog eens koopt zodat je kunt afwisselen.

  2. Bij de hardloopwinkel waar ik mijn schoenen koop betaal je € 30,00 advieskosten. Als je ook schoenen koopt betaal je dit niet. Ik vind dat een prima zaak.

  3. Het is wel echt een hardloopwinkel. Goed advies duurt ongeveer een uur. Op meten van de voeten op glasplaten. Daarna rennen op verschillende schoenen. Dit wordt opgenomen op camera. Dan samen beelden bekijken. Bij twijfel nog een keer rennen op dezelfde of andere schoenen. Ik vind daarvoor €30,00 een fair bedrag als je hierna weg gaat om ze online goedkoper te kopen. Ik koop ze daar dus nog nooit hoeven betalen voor advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder