Evy Gruyaert: hardlopen met baby?

evyVan te voren kondigde Evy Gruyaert, bekend van de populaire podcast Rennen met Evy, dat ze met haar baby zou gaan hardlopen. Evy is populair vanwege haar succesvolle programma Hardlopen met Evy ook bekend als Start to run.

Evy: in oktober bevallen van een zoontje

In oktober beviel ze van haar zoontje, en ik was eigenlijk wel benieuwd of ze al achter de babyjogger liep. Op running.be vond ik een artikel met de blije aankondiging dat Evy weer helemaal terug is, en binnenkort de loopschoenen 'weer aan bindt.' In ieder geval staat hardlopen hoog op haar te doen lijstje.

Evy heeft na bevalling in oktober nog niet weer gelopen

Maar gelopen heeft Evy Gruyaert toch nog niet. 'Alles moet eerst weer wat op zijn plaats komen, zegt men, puur fysiek,' zei ze in Het Laatste Nieuws. 'En er komt ook altijd wel iets tussen zoals opruimen, koken en pampers verversen. Maar ik zal spoedig een Restart-to-Runneke doen, mét een jogbuggy!'

Ze waren ook zo vriendelijk om Evy te vragen of ze haar droombuggy al gevonden heeft. Het antwoord luidt bevestigend. Evy kocht er eentje met luchtbanden, die blijkbaar verwijderd moeten worden als ze het vliegtuig pakt, omdat de banden kunnen ontploffen, vertelt ze.

Evy over Start To Run

Toen Evy werd gevraagd voor Vlaanderen Sportland vond ze het idee om te kunnen sporten tijdens haar werkuren superleuk. Ze had toen nog geen idee dat Start to Run met Evy zo'n enorm succes zou worden. 'Als ik had geweten hoe succesvol dat Start-toRun zou worden, ik had mijn contract beter onderhandeld,' zegt ze daar nu over. Wie het grote geld dan wel verdient weet Evy niet. Ze vermoedt zender VRT of uitgeverij Lannoo.

Ondertussen is er een hele reeks met het thema Start to...: Start To Bike, Start To Veggie, Start To Fitness en Start To Swim.

In ieder geval gaat Evy weer aan het werk, en ik ben benieuwd hoe ze het hardlopen weer oppakt!

Zie ook mijn post Hardlopen na bevalling!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.