De wereld is mijn sportschool!

Een van de leuke dingen van hardlopen vind ik het goedkope plezier dat het oplevert. In de sportzaal die de wereld is, vind ik steeds weer prachtige nieuwe paden en wegen om te lopen.

Mijn nieuwste route heb ik Granny's genoemd, naar het restaurant waar ik na vijf kilometer van mijn koffie geniet.

De weg er naar toe gaat over fietspaden, langs het treinstation, door een woonwijk, en vervolgens over een weg die veelbelovend 'Sportweg' heet.

De Sportweg doet haar naam eer aan, want er liggen allerlei sportvelden aan. Ik zie hockeyende kinderen, voetballende kinderen, en hun ouders die langs het veld staan te kijken. En dan ben ik zoo blij dat ik daar niet sta.

Na de sportweg volgt een heuse haven, waarin allerlei boten zijn geparkeerd. Nog een voetgangersbrug over, en daar is Granny's, waar ik voor 1,80 van een kop koffie geniet, en waar de geur van vers gebakken appeltaart je buiten al begroet.

Er is geen mooiere sportschool dan de wereld!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.