Similar Posts

3 Comments

 1. Hi Nicole,

  Deze week was ik bij de Raboscholenloop. Daar mochten de ouders na de kinderen ook rennen. Ik deed deze keer niet mee ivm een blessure en had dus nu de gelegenheid om als publiek te kijken hoe anderen liepen. Er liepen heel fitte moeders bij voor een toptijd (en nog meer vaders) maar het meeste respect voelde ik voor die moeders die aan het eind binnenkwamen. Vaak niet de jongste en de slankste maar ze doen het toch maar mooi. Het signaal dat ze naar hun kinderen afgeven zal wel overkomen denk ik. Veel kinderen kwamen de laatste meters meelopen met hun moeder/vader. Er liep ook een opa mee in een laag tempo en die oogstte ook heel veel bijval. Wie de eerste was heb ik niet gezien trouwens, dus ..... 😉

  groetjes,

  Dorothé
  http://djaktief.wordpress.com

  1. Zo zie je maar weer, dat je als laatste ook nog meer opvalt!

   Het lijkt me een leuk gezicht trouwens, al die rennende ouders en opa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.