Buikdans en hardlopen

Van Danny Dreyer, auteur van ChiRunning, heb ik geleerd dat pijn tijdens het lopen een leermoment in vermomming is. Dus toen mijn heup alarmerende berichten begon te sturen dacht ik verheugd: 'Aha! Een kans om mijzelf te verbeteren!' Want zoals Shakira al zong: 'Hips don't lie'!

En dus luister ik mijn loop tegenwoordig op met heupboogjes, hip drops en 'schrijf' ik achtjes met mijn heupen. Met dank aan mijn buikdanslessen. Mijn heup stuurt alleen nog maar geruststellende berichten, en stretchen was nog nooit zo leuk.'

En terwijl ik in mijn hardlooprokje met mijn heupen, draai denk ik: 'Lopen was nog nooit zo leuk om naar te kijken.

Similar Posts

5 Comments

  1. Hoi lees met veel lol je stukjes en idd z'n rokje doet een hoop. Ik wil niet anders meer hoewel ? Een winterversie! Maar goed ik ga ook maar eens 8 tjes draaien kijken of de onderrug daar wat soepeler van wordt grtjes Cindy

  2. die achtjes doe je die terwijl je loopt? Nee toch he?
    Ik heb ook last van mijn heupen tegenwoordig. Het lijkt wel of de instabiliteit van de zwangerschappen terugkeert.... een leermoment dus 🙂

  3. Na het lezen van Jeff Galloways boek 'You can do it!' heb ik mij bekeerd tot zijn methode, en stop elke tien minuten 1 minuut. En dán draai ik mijn achtjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.