Bondiband van Hiphardlopen: wie heeft hem gewonnen?!

Leuke hardloopkleding voor vrouwen vinden valt niet mee vind ik. De meeste kleding bestaat uit een strakke tight met van die enge vinnen er op, en een matching trui met dito vinnen.

Ik vond het dan ook erg leuk om Else en Jenne van de webwinkel hiphardlopen.nl te interviewen! Zij hebben het helemaal begrepen: hoewel het natuurlijk om het hardlopen gaat, is er geen reden om er stom uit te zien! Bij hen vind je echt leuke hardloopkleding.

Else en Jenne waren bovendien zo vriendelijk om een Bondiband beschikbaar te stellen om weg te geven. Een Bondiband is gemaakt van materiaal dat het zweet van je lichaam wegvoert en je haar prettig uit je gezicht houdt!

De antwoorden op de vraag en de comments heb ik in een denkbeeldige bak gegooid, en daar met behulp van de Random Generator een winnares uitgetrokken. De mensen die meerdere comments achterlieten, hadden natuurlijk de grootste kans!

De Random Generator wees Julia, van Natuurlijk Zuinig, aan als de winnares! Gefeliciteerd Julia! Zet je een foto van jezelf met je Bondiband op je blog? Ik ben heel benieuwd hoe het staat.

Er is een mailtje naar je onderwerp met het heuglijke nieuws.

Voor prijzen die niet zijn geclaimd op vrijdag 5 augustus wordt een nieuwe winnares getrokken.

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.