Baby en buggy bootcamps

multitasking'Hardlopen betekent tijd voor mezelf.'

Het wordt bijna altijd genoemd in de interviews op Ren mama, ren.

Baby en/of buggy bootcamp

Toch schijnt het fenomeen van sporten mét je kind in opkomst te zijn. Zo vind je elke week in het Amsterdamse Amstelpark een groepje ouders driftig aan het sporten met hun kinderen. Helemaal nieuw is het overigens niet, want eerder kwam Justus Verkerk al met het boek Trainen met je kinderen. Daar in beschrijft hoe je je kinderen letterlijk kunt inzetten bij het sporten: als gewichten.

Voor drukke ouders is baby- of buggy bootcamp een handige manier om te sporten en tegelijkertijd tijd door te brengen met hun kind.

Mij lijkt het niks

Maar zelf moet ik er eerlijk gezegd niet aan denken. Eén van de redenen dat ik ga hardlopen is om eventjes tot mezelf te komen. Om even niet moeder te zijn, maar gewoon Nicole.  En daarnaast vraag ik me af of multi-tasking soms niet te ver wordt doorgevoerd... Niettemin, kan ik me wel voorstellen dat het voor kinderen leuk is om zo met hun ouders te stoeien.

Wat vind jij van het fenomeen baby bootcamp?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.