Andere hardlopers vinden in je omgeving met join2run

join2runIk kreeg een mailtje van ene Luc Spiegels.

Hij schreef dat hij met een collega een hardloop app heeft gemaakt, waarmee je makkelijk met collega hardlopers kunt afspreken om samen te lopen. De app heet Join2run.

Het idee vind ik leuk, dus ik heb de app gedownload om hem eens nader te bekijken.

Join2run: wat kun je er mee?

  1. Je kunt 'browsen' en kijken of er een hardloper is die aangeeft dat hij of zij het leuk vindt als er iemand mee loopt.
  2. Je kunt zelf een hardlooprondje organiseren
  3. Je kunt zien waar anderen gaan hardlopen.

Join2run: in de praktijk

Ik installeerde de join2run app via mijn iPhone 5c. Na installatie moest ik me registreren, maar omdat ik dat altijd zo'n gedoe vind, klikte ik op inloggen met mijn Facebookaccount. Dat ging ook nog wel goed, maar vervolgens gebeurde er dit:

join2run

Hij bleef maar laden. Van narigheid heb ik de app toen verwijderd, en opnieuw geïnstalleerd.

Dit keer heb ik wel de moeite gedaan om me te registreren en kon ik de app zonder problemen openen.

Join2run: zo ziet het er uit

Ik moet zeggen dat ik het een leuke app vind! Het is een laagdrempelige manier om hardlopers in je omgeving te vinden. En je kunt heel makkelijk kijken of zo iemand het leuk vind om eens samen te lopen of dat het meer een solitaire loper is.

join2run

Helaas was er bij mij in de buurt nog geen enkele andere loper te vinden:

Mijn conclusie over de Join2run app

De join2run app is een leuke en makkelijke app om te kijken of er hardlopers in de buurt zijn die wel eens samen willen lopen. Hij is bovendien gratis, dus: 'What's not to like!'

Ik denk dat de app ook heel geschikt is als je motivatie problemen hebt. Heb je bijvoorbeeld helemaal geen zin om te gaan lopen? Dan kun je met de app kijken of er toevallig iemand bij jou in de buurt een rondje aankondigt waarbij je kunt aanhaken!

Het succes van deze app staat of valt denk ik bij voldoende deelnemers. Als veel mensen hem gaan gebruiken, wordt hij het leukst!

Meer weten over join2run?

Surf dan naar de gelijknamige website www.join2run.eu.

Wat vind jij van deze app?

Similar Posts

2 Comments

  1. Hallo Nicole, fantastisch dat je de join2run app hebt gedownload en er een post aan hebt gewijd op jouw website. Je hebt er echt werk van gemaakt. Het is een mooie post geworden! Onze dank daarvoor. Je hebt het helemaal bij het rechte eind als je stelt dat voldoende deelnemers een belangrijke succesfactor is. Na jouw post hebben alweer heel wat mensen de app gedownload. Wij zullen ze ondersteunen bij het gebruik van de app om zo de kans te vergroten dat ze elkaar vinden voor een gezamenlijk rondje hardlopen. Nogmaals onze hartelijke dank en als we iets voor jou of jouw website kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Happy running, Luc Spiegels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.