Achter een mooie jongen aanlopen

Ik ploegde door het mulle zand, toen ik plotseling werd ingehaald door een jongeling met de loop van een hinde. Bewonderend keek ik hem na, terwijl ik probeerde zijn lichtvoetigheid na te bootsen.

En plotseling besefte ik: ik ben dan wel getrouwd, maar dit is mijn kans om achter een mooie jongen aan te lopen! En ik zette de achtervolging in.
Maar ik heb hem niet gekregen.

En dat is maar goed ook.
Ik ben immers getrouwd.

Similar Posts

One Comment

  1. Oh, die maakte ik andersom mee tijdens de marathon van Rotterdam, twee jaar geleden. Daar riepen een aantal Rotterdammers naar mijn man, he, ga eens achter dat meissie aan. 'Meissie' was ik. Heb je trouwens net gekeken naar 'Rotterdam'?Jammer voor Raymakers en Boonstra, vond ik, misschien komt er nog enige clementie voor de Olympische limiet vanwege de harde wind in Rotterdam. Groet, Hsm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.