Ren mama, ren!Hardloop perikelen6 dingen die ik leerde van mijn hartslagmeter

Reacties

6 dingen die ik leerde van mijn hartslagmeter — 3 reacties

  1. Heb je wel iets aan een hartslagmeter als je een lage hartslag hebt? Of beter gezegd, heb je dan wel iets aan de standaardadviezen die gegeven worden over training en hartslag? Ik heb een lage hartslag (geen echte bradycardie voor zover ik weet)en de aanbevelingen over hoe hoog je hartslag moet zijn tijdens het lopen gaan w.s. voor mij helemaal niet op (heb geen schildklierproblemen en ben slank). Groet, Hsm.

  2. Ik loop graag met hartslagmeter om in de gaten te houden of mijn training wel 'okee' is voor mij (of ik niet als een dolle train, of juist de kantjes ervan afloop - wat ik soms niet helemaal door heb). Alleen, regelmatig is de hartslagmeter van slag 🙁 Geen flauw idee hoe dat komt... Dan weer enorm hoog (220 sl. p. minuut) dan weer superlaag (komt niet boven 100 sl. p. min. uit..). Batterijen al vervangen. Heb jij daar ook last van met jouw metertje?
    Groetjes!

  3. @Anoniem: als je het echt goed wilt doen, moet je inderdaad naar een expert gaan om je maximale hartslag e.d. te bepalen. Zo'n hartslagmeter doet een grove schatting.

    @Mosterdzaadje: gisteren had ik hier inderdaad ook last van. Ontzettend vervelend! Batterijen vervangen is inderdaad stap 1. Als dat niet helpt weet ik het eigenlijk ook niet. Misschien kun je contact opnemen met de fabrikant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder