1 Wat Ben Ik Goed Bezig Voordeelmenu graag

Gisteren werd onze jongste zoon 10, en koos voor een bezoekje aan de MacDonalds. Het is bij ons traditie dat de jarige mag kiezen tussen bowlen of MacDonalds, en meestal wordt dat dus de MacDonalds.

Lauwe Big Macs

De MacDonalds heeft mij iets te vaak een lauwe Big Mac geserveerd, dus ik blief hun eten niet meer. Meestal ga ik dus vooral mee voor de sier, en neem alleen  koffie uit zo'n vieze papieren beker. Maar dit keer had ik een briljant idee: ik zou van de MacDonalds naar huis rennen! Dat was een route die ik nog nooit had gedaan, en ik vind het altijd leuk om nieuwe wegen te ontdekken. Ik schatte de afstand op zo'n 10 km.

Met hardloopkleding in de MacDonalds

Onder mijn jurkje trok ik daarom een hardloophemd en hardloopbroekje. En ik maakte de look af met mijn loopschoenen. Charmant was het niet, maar wel erg efficiënt. En toen ik daar zo zat bij de MacDonalds, omgeven door mensen die hun tanden zetten in vette happen, overviel mij een aangenaam gevoel van superioriteit. Niet alleen haalde ik mijn neus op voor fast food, ik zat daar ook nog eens in mijn hardloopkleding. Ik was dus niet één, maar twee keer gezond bezig!

Zo kreeg ik het lekkerste menu van de Mac Donalds dat ik er ooit gehad heb: 1 Wat Ben Ik Goed Bezig Voordeelmenu. En anders dan hun gewone menu's laat dit menu geen vadsig, katerig gevoel achter! Ik voelde me aangenaam gezond en fris.

En het was nog gratis ook.

 

Similar Posts

5 Comments

  1. Hi Nicole,

    Als ik al eens bij de de MAC ben dan bestel ik juist datgene wat ze nog niet hebben liggen en dan is het gegarandeerd warm en eetbaar. Het maakt me niet uit welke burger het dan is. Ik vind overigens hun salades wel lekker, maar dan zonder dressing. Maar jij hebt echt het beste menu genomen hoor.

    groetjes,

    Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.